kunimori-logonavnetraek-kokslaks

Prøv for
kr. 0.-

"Yoga på farten"

Hold kroppen i form + få ro, overblik og overskud.

Få et smugkig på “Yoga på farten”:

1  YOGA VIDEO 

 (á 30 min)

Direkte i din indbakke

for kr. 0.-

BONUS:  2 x Mini meditationer for kroppen

Prøv en af klasserne fra “Yoga på farten”

(10 yoga videoer á bare 30 min.)

– det koster kun din email. 

Udfyld, klik og så modtager du yoga i din indbakke lige om lidt.

Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev med videoer, tips 

og gode yoga tilbud (og du kan framelde dig med ét enkelt klik, det er klart). 

om katja kunimori

Jeg syntes yoga skal være for alle. Derfor underviser jeg i yoga der er let tilgængeligt. Du skal altså hverken være i super form, kunne stå på hænder eller være slank som en ål for at lave yoga med mig. Kom endelig med på yogamåtten lige som du er! 

Yoga med mig er en invitation til kroppen (og sindet). Måske oplever du hvordan yoga kan hjælpe dig med at finde vej, både ind i kroppen og ude i livet. Vel at mærke i samarbejde med kroppen, på en nænsom og kærlig måde, for det er sådan jeg underviser:).

Kig med på velkomst videoen til den fulde udgave af “Yoga i farten”: