kunimori-logonavnetraek-kokslaks

Prøv for
kr. 0.-

Yoga i sommer-tasken

Hold kroppen i form + få ro, overblik og overskud.

Få et smugkig på “Yoga i sommertasken”:

1  YOGA VIDEO 

 (á 30 min)

Direkte i din indbakke

for kr. 0.-

BONUS:  2 x Mini meditationer for kropp

Prøv “Yoga i sommertasken” – det koster kun din email. 

Udfyld, klik og så modtager du yoga i din indbakke lige om lidt.

Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev med videoer, tips 

og gode yoga tilbud (og du kan framelde dig med ét enkelt klik, det er klart).

 

om katja kunimori

Jeg syntes yoga skal være for alle. Derfor underviser jeg i yoga der er let tilgængeligt. Du skal altså hverken være i super form, kunne stå på hænder eller være slank som en ål for at lave yoga med mig. Kom endelig med på yogamåtten lige som du er! 

Yoga med mig er en invitation til kroppen (og sindet). Måske oplever du hvordan yoga kan hjælpe dig med at finde vej, både ind i kroppen og ude i livet. Vel at mærke i samarbejde med kroppen, på en nænsom og kærlig måde, for det er sådan jeg underviser:).

Kig med på velkomst videoen til den fulde udgave af “Yoga i sommertasken”:

Hvad andre siger?

Jeg er vild med yoga i sommertasken og min krop og sind glæder sig over at blive forkælet med Katjas skønne stemme, billedsproget, yoga rusen, og en dejlig variation 😎😁☀️☀️
Tina Czajkowska
Det er bare rigtig godt. Længden er rigtig sommermorgen fin og teknikken kører bare. Tak!
Ingrid M
Super yoga, denne første yoga video jeg har fået. Tak for et fantastisk produkt ❤️
Dorte Lyn