Testing, testing

Av! Sådan så min hud ud efter jeg testede produkter den anden aften.
Og tro mig, det var efter at have prøvet “all natural” DIY (DoItYourself) masker hjemme i køkkenet. Endda med to råvarer som ellers er kendt for at lindre irritation, rødme og brændende fornemmelser. Måske var det kombinationen, måske er det bare min hud (som er ekstreeemt sensitiv). Uanset hvad, så må det siges at være et no-go fremover.
Skærmbillede 2015-09-25 kl. 14.28.28
Heldigvis havde jeg lige modtaget produkter til afprøvning fra engelske Pai – mesteren af hudpleje til sensitiv hud. Og min redning blev deres maske som på 20 minutter fik min hud tilbage til udgangspunktet (og som fremover vil være at finde  på mit badeværelse, allways).
Siden hen har jeg haft samme oplevelse med deres ansigtsolie og ansigtscreme.
Især i kombination med mine anti-age produkter fra Jurlique. Min hud har nemlig godt af noget der både holder den igang (anti age) og giver den ro.
Men hvornår skal du bruge hvad? Min tommelfingerregel er: hvis min hud er rød er den stresset og på overarbejde. Så nytter det ikke noget at bruge anti age produkter som sætter den på endnu mere arbejde (uanset hvor velmenende det er).Jeg tænker altid på et lille barn der er fuldstændig overstimuleret, som står med fingrene i ørerne, lukkede øjne og nægter at høre på hvad du siger. Så kan du komme med de vigtigste guldkorn i livet, det gør bare ingen nytte. På samme måde kan anti age produkter være spild af penge på en hud som ikke har brug for flere impulser/informationer.
Så derfor, få dæmpet rødme og giv huden ro inden du sætter den på anti age arbejde.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *