Hvorfor online yoga?

Når tiderne omkring os nu er i vild forvandling (mildt sagt) kan det være nødvendigt at fokusere på dét der giver ro, grounding og tillid.

Derfor har jeg kæmpet en lang (teknisk) kamp for at få Kunimori Yoga Web Studie “up-and-running”. Nu er det lykkedes!

Yoga er nemlig vigtig når alt lukker ned, fordi:

  • Når der er for meget nyt (og skræmmende) omkring os så bliver hjernen let overvældet, nervesystemet kommer i alarm beredskab og ellers super vigtige funktioner i kroppen begynder at køre på minimalt blus. Fordøjelsen, ryger bagerst i rækken af prioriteter, fordi hjernen vurderer at det er vigtigere at arbejde med den umiddelbart største trussel (dét der trigger din frygt).
  • Når fordøjelsen ryger bagerst i rækken påvirker det kroppens optagelse, og bearbejdning, af næringsstoffer. Det kan give alt fra forstoppelse til hovedpine til nedsat immunforsvar!
  • I bange tider kommer vi let til at føle os alene. Måske sidder du endda fysisk alene og isoleret i din lejlighed. Så kan det være svært at holde energien og humøret oppe. Og det kan være svært at finde motivationen til at bevæge kroppen.


Og dét skal du! Altså, bevæge kroppen.

Når du bevæger kroppen kommer du for det første “ud af hovedet”, får sat gang i blodcirkulation og fordøjelse…OG med yoga kan du opleve den dér helt skønne følelse af at være forenet, være hel (og ikke alene).

Yoga betyder “at forene”.

Derfor er yoga essentielt i en tid som denne.

Til at få åbnet kroppen op igen. Til at række ud og forlænge bindevævet, musklerne, huden, så du igen kan få følelsen af mere plads indeni, mere velvære.

Derfor; kom med indenfor i Kunimori Yoga WEB Studie. Fordi du er vigtig og du skal passe godt på dig selv!

Opret din profil lige her.

Så får du adgang til yogavideoer og live-streaming (hvor du deltager som var du med på en klasse i yogastudiet. Jeg ser dig og du ser mig (og de andre søde deltagere), og du kan komme med spm og kommentarer undervejs).

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *