Yoga og brunch på Stengaarden

Kom og spis med mig

Jeg har længe gået og drømt om at lave en kombination af yogaundervisning og fælles spisning bagefter.

Heldigvis var Stengården med på ideen. Derfor har vi nu foreløbigt sat to store krydser i kalenderen:

Yoga & Fællesmiddag, tirsdag 2. oktober kl. 16.15-19.15

Yoga & Brunch, fredag 19. oktober (efterårsferie) kl. 9.00-12.00

Hvorfor yoga & mad?

Hvis du går regelmæssigt til yoga vil du også oplever at du ser nogle af de samme ansigter hver gang. Det er ikke sjældent at nye venskaber opstår, og kvaliteten af de nye yoga-venskaber er ofte lidt anderledes. Dels ser I hinanden i en ikke-hverdagsagtig situation, dels deler i en fælles ramme sat af yogastudiet / yogalæreren. Måske endnu vigtigere; I deler vejrtrækning, stemningen i rummet, kroppen og sindet der arbejder.

Det kan nogen gange føles som  om yoga’en bliver “masseret” ind i systemet igennem timen, og massøren er alle os der deltager i klassen.

Inden jeg selv blev yogalærer kunne jeg ikke rigtig sætte ord på hvad det var der skete når jeg var til yoga, jeg kunne bare mærke at det var godt. Så godt at min kæreste sendte mig til yoga når der var gået for lang tid. Selv han oplevede hvordan jeg følte mig mere balanceret efter yoga (og garanteret var nemmere/dejligere at være sammen med).
Nogle af mine fineste venskaber har jeg fået igennem yoga’en, ofte uden at jeg har vidst noget som helst om vedkommende (før langt henne i venskabet). Du ved det klassiske: hvor bor du, hvad laver du osv.

Og det har været virkelig befriende at lande i et venskab fordi der var en fælles interesse. Jeg er sikker på at lystfiskere, løbere, modelbyggere oplever det samme. “Hvad” vi er bliver mindre væsentligt (jobtitel osv) og det interessante bliver det vi laver / skaber sammen.

 

Som yogalærer er det min fornemste opgave at kultivere rummet, sætte rammerne så yoga’en kan brede sine vinger ud og favne os alle. Derigennem skabe et nyt fællesskab. Et fællesskab hvor vi fra starten har set hinanden som vi er, uden masker, måske lidt som at få et kig ind bag gardinerne.

 

Derfor har det været et stort ønske for mig at finde de rette rammer til fællesspisning. Stengaarden er perfekt. Her er grønt, dyr, ro, Sjællands største øko-gårdbutik. Salen vi skal lave yoga i er skøn, med skrå vægge og synlige bjælker.

 

Jeg glæder mig allerede vildt, er super taknemmelig over at det kan lade sig gøre – og håber inderligt at du har lyst til at spise sammen med mig?

 

Kærligst,

P.S. Her kan du læse mere om Yoga & Brunch og Yoga & Fællesmiddag.

 

 

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *