kunimori-logonavnetraek-kokslaks

Yoga på farten - smugkig

HER ER DIN VIDEO

BEMÆRK: dette er en live optagelse fra en undervisning med “rigtige” mennesker som deltagere:). Videoen varer ca. 30 min. 

Jeg har ikke været til yoga før, kan jeg stadig være med?
JADA. Bare du møder nysgerrig op og har lyst til at blive bedre venner med din krop, så er alt perfekt:).

Hvad hvis jeg gerne vil prøve mere?
Så hop med på “Yoga på farten” lige her.

Du er selvfølgelig også velkommen på mine klasser og workshops.

 Hvis du har flere spørgsmål, så skriver du bare til mig

 – og kom så i gang:)

 

Om Katja Kunimori

Jeg er 52 år, bor sammen med min kæreste og vores fire delebørn + yoga hunden Sifu. Jeg lyver ikke når jeg siger at fascia yoga har reddet min røv (undskyld sprogbruget) mange gange. Jeg har været igennem diskusprolaps, skilsmisse, angst, stofskifte problemer, kærestesorger, lavt selvværd, ensomhed, tinnitus (bare for at nævne et par stykker:) Hver gang har fascia yoga været en gave der har hjulpet mig med at finde "hjem" i kroppen igen. Holde hjertet varmt, hovedet koldt og begge fødder på jorden. I dag er yoga helt uundværligt i mit liv...hvilket jo er meget heldigt, når jeg nu er yogalærer:)fas)

Hvad andre siger?

Jeg er vild med yoga i sommertasken og min krop Og sind glæder sig over at blive forkælet med Katjas skønne stemme, billedsproget, yoga rusen, og en dejlig variation 😎😁☀️☀️
Tina Czajkowska
Det er bare rigtig godt. Længden er rigtig sommermorgen fin og teknikken kører bare. Tak!
Ingrid M
Super yoga, denne første yoga video jeg har fået. Tak for et fantastisk produkt ❤️
Dorte Lyn