Fascial Flow

Fascial Flow®

 
Fascial Flow®er bevægelse for bindevæv og fascia, udviklet af den danske Rolfer og Continuum lærer, Jeanne Jensen.

Fascial Flow® er en nænsom bevægelsesform der skaber ro i krop, hoved og nervesystem. Gennem rolige sekvenser af bevægelse lærer du at bearbejde dit bindevæv, forbedre din kropsholdning og selv-regulere dit nervesystem.

Det føles lidt som bevægelses meditation, eller som en af mine elever sagde “Jeg føler jeg er kommet helt hjem i mig selv”.

Fascial Flow er virkelig en gave til din krop!

En både dynamisk og meditativ bevægelsesform, der fremmer kroppens egen healing og hjælper krop/nervesystem med at regulere sig selv (og ændre dine tanker, din bindevævsstruktur og din kropsholdning).

Lær hvordan du:

Katja om Fascial Flow®

Jeg har altid været dybt fascineret af kroppen. Du kan sige at jeg startede udefra og ind (startede økologisk hudpleje klinik som 27 årig). Gennem kombinationen af yoga og Fascial Flow® har jeg fundet en vej dybere ind i kroppen. I dag arbejder jeg med bindevævet, kroppen og vejrtrækningen, ofte i en kombination af yoga og Fascial Flow®…og jeg bliver til stadighed bjergtaget af hvad kroppen kan, hvor samarbejdsvillig kroppen er, når bare vi lytter og prøver at forstå.

FASCIAL FLOW ER FOR MIG:
Den manglende brik i puslespillet. Når vævet bevæges opstår der vitterlig magi i kroppen. Jeg har selv brugt Fascial Flow® til at komme mig efter en diskusprolaps i nakken, og jeg har set hvordan mine klienter opnår frihed og indsigt i deres egen krop. Den blødhed og det liv som Fascial Flow® beliver vævet med, er sådan en god modvægt til et lidt for stresset liv (og en lidt for stresset krop).

Bliv bedre til at lytte til kroppen - med Fascial Flow®

BEMÆRK: dette er en live optagelse fra en undervisning med “rigtige” mennesker som deltagere:). Videoen varer ca. 55 min. og består af 3 elementer: 1. Fascia snak 2. Guidet meditation 3. Bevægelse (starter 04:40).

Er Fascial Flow® en yoga form?
Mnnaaeeejj. Fascial Flow® er helt sin egen. Hvis du har været til yoga, så vil du kunne genkende den der viiirkelig dejlige fornemmelse i kroppen bagefter. Faktisk er det følelsen af fascia der er forlænget.
Derfor er Fascial Flow® så rart.

Jeg har ikke været til yoga før, kan jeg stadig være med?
JADA. Bare du møder nysgerrig op og har lyst til at blive bedre venner med din krop, så er alt perfekt:).

Hvad hvis jeg gerne vil prøve mere?
Så finder vi ud af noget. Jeg har både faste hold online (så du kan være med uanset hvor i verden du befinder dig), live forløb hvor vi fordyber os i et tema/emne, retreats i DK og udland og spændende workshops indimellem det hele.

Du selvfølgelig velkommen til en Fascial Flow® workshop.

 Hvis du har flere spørgsmål, så skriver du bare til mig

 – og kom så i gang:)