Hvad er Kunimori Yoga Hub?

Et fællesskab der starter med yoga. Du kan være med til de ugentlige online klasser, eller du kan lave yoga når det passer i dit liv.

I den private gruppe på Telegram kan du nemlig lave yoga når det passer dig.

En god blanding af yoga videoer, guidede meditationer og relevante talks.

Noget der hjælper til mere balance (i kroppen og i livet), giver ro og gør dig stærkere.

Et godt sted at starte hvis du længes efter at “finde hjem” i kroppen igen (og ikke orker at halse byen rundt for at finde ud af hvor du skal starte).

Yoga

Yoga er ikke bare en eminent måde at holde dig i form fysisk, det er også en måde at holde balancen på. Ikke bare i kroppen, men også i hovedet….og i livet. Med udgangspunkt i de klassiske yogastillinger fra Hatha yoga, bliver din krop arbejdet godt igennem.

Hver klasse har sit eget tema. Det kan handle om skulder eller nakke eller hofter. Der kan også være fokus på at træne tålmodighed, styrke eller overgivelse. Temaet kan altså være mange ting, men altid noget brugbart og tilgængeligt.

Blid Fascia Yoga

I Blid Fascia Yoga er der masser af tid til at fordybelse.
Her vil være elementer af Restorativ Yoga, Fascial Flow (bindevævs bevægelse), Yin Yoga, meditation, mindful bevægelse & mindfulness.
Måske har du igennem en længere periode været alt for stresset. Måske har du skader i kroppen der har gjort dig opmærksom på behovet for at tage den mere med ro. Alt i alt en type klasser der er med til at genoplade kroppens batterier.

Fascial Flow

Det handler om dit bindevæv, nervesystem, at løsne spændinger og få bedre kropsforståelse. En bevægelsesform der både er meditativ og lærerig. Afslappende og beroligende. Eminent til at lukke gammel stress ud af systemet, en gang for alle (på en helt u-dramatisk og blid måde). 

Måne Yoga

Du lærer at navigere efter månens cyklus, og jeg lover dig…en helt ny verden åbner sig. Når du forstår hvad det er du mærker der rør på sig (i verden omkring dig, og indeni), så bliver alt meget lettere. Hver måned får du nymåne og fuldmåne yoga, talk og meditation.

Temaer

Måned efter måned året ud vil du blive præsenteret for temaer der støtter, skubber og giver stof til eftertanke. Måske har du brug for inspirerende viden om mad til vintertiden, lækre sunde kager, forsigtig snusen til alt fra spiritualitet, livskriser, lykke…til den lettere ende af skalaen; skønhed, længere vipper, fastere bindevæv. Og det bedste af det hele er: du kan være med til at bestemme temaer ♡

Udvikling

Lige som du tror du har styr på tingene, så er der noget der ændrer dig (kender du det?).

Alt er nemlig i konstant bevægelse, så hvis vi prøver at holde stædigt fast kan det godt føles lidt som at blive trukket afsted, som om det hele er uden for din kontrol og du er endt som passager istedet for kaptajn.

Du kan bruge yoga til at træne dig i at give slip og flyde med (ikke strømmen, ligesom alle de andre, men flyde med dit eget flow).

Inspiration

Her er ingen løftede pegefingre!
Ingen facitlister eller fejlsøger-øjne.
Yoga inviterer i høj grad til at være undersøgende, nysgerrig, udømmende…og nærværende.

For når du er nærværende så er du tilstede med dét der sker, og faktisk er det også ofte her du føler den der skønne spontane lykke følelse. Mere af dét, tak:)

Fællesskab

En verden i hastig forandring, både udenfor og måske også indeni. Som medlem indgår du i et fællesskab hvor vi deler, hepper, hjælper og støtter hinanden.

Vi mødes også fysisk, fx til “Yoga & Brunch” (hvor du kan komme med til halv pris), eller til en silent-walk i skoven. 

Om Katja Kunimori

Jeg syntes yoga skal være for alle. Derfor underviser jeg i yoga der er let tilgængeligt.
Du skal altså hverken være i super form, kunne stå på hænder eller være slank som en ål for at lave yoga med mig.
Kom endelig med på yogamåtten lige som du er! For yoga med mig er en invitation til kroppen (og sindet).
Måske oplever du hvordan yoga kan hjælpe dig med at finde vej, både ind i kroppen og ude i livet. Vel at mærke i samarbejde med kroppen, på en nænsom og kærlig måde, for det er sådan jeg underviser:).

Du kan få en smagsprøve på min undervisning i videoerne nedenfor (bemærk at du kommer ind midt i en time – normalt starter alle klasser med Kropslanding/meditation og ender med liggende guidet afslapning):