Matcha Me, please…

Jeg går altid langt uden om hudpleje i krukker.
Iltningen og beskidte (selv om vi tror de er rene) fingre i krukken gør, at behovet for konservering er alt for stort. Ihvertfald i forhold til hvad jeg har lyst til at udsætte min hud for.

 

Men…det var indtil jeg mødte Michael fra byoh™.

 

For nogle år siden var jeg med i et forsøg hvor vi målte niveauet af oxidativt stress i blodet hos nogle af mine klienter. Skræmmende nok, havde samtlige kvinder på p-piller et skyhøjt indhold af frie radikaler (= oxidativt stress)…faktisk så højt, at det ikke kunne måles. Matcha ville uden tvivl have været en fantastisk helse-booster med sin hær af antioxidanter.

Ikke nok med at Matcha kan være en kærkommen hjælp til din daglige sundhed, den burde også være et fast beauty-ritual. For noget af det der ælder huden mest, er sol, inflammation og organer på overarbejde (antioxidanter = rescue 911).
Derfor, giver det så meget mening at bytte dyre dråber hudpleje ud med det grønne “tryllestøv”.

En kop om dagen, og du er flyvende; både fyldt op med antioxidanter, naturlig energi, fokus og skarphed….der holder i 4-6 timer.

Glem også alt om energidrikke fyldt med sukker og E-blabla og glæd dig istedet over, at vi nu kan få den helt specielle “ceremoni-grade” kvalitet af Matcha the i Danmark, bla hos Emmerys.

Hvem sagde “farvel kaffe”?


MICHAELs GUIDE TIL DEN PERFEKTE KOP MATCHA:

1. Kog dit vand og lad det afkøle til 70 grader.
2. Hæld en måleske Matcha op i din byoh-skål.
3. Hæld en smule vand i skålen.
4. Pisk med det medfølgende bambus-piskeris, hurtigt, frem og tilbage (ikke rundt), indtil der kommer fint skum på overfladen.
5. Fyld efter med vand indtil stregen i din byoh-skål.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *