Menstruation slut prut?

Jeg er så heldig at være i overgangsalderen. Og ja, jeg mener heldig. Jeg syntes det er fantastisk. De sidste mange år har jeg haft virkelig svære menstruationssmerter (og ditto humørsvingninger), så for mig er det en liiiise uden lige.

 

Selv om jeg er i overgangen har jeg alligevel haft stor glæde af at læse “Dit hemmelige våben”.

Derfor har jeg inviteret Nanna til at komme forbi Kunimori og dele sin viden med os.
Nanna fortæller selv:
Menstruationscyklussen giver både vigtige informationer om din sundhedstilstand nu og her, ligesom den er et forvarsel om potentielle problemer senere i livet. Er der ubalancer eller gener i forbindelse med din cyklus, er det et signal fra kroppen. Besked om at noget trænger til justering. 

Du har med andre ord en indbygget sundhedsguru, der ikke bare kan guide dig til større sundhed men også til mere flow i livet generelt.

Ved at forstå styrkerne i alle faser af cyklussen, kan du føle dig beriget af de månedlige forandringer. Men ikke bare det. Det smitter af så du også vil føle dig styrket af andre forandringer i kvindelivet fx overgangsalderen.”

Ved at forstå din cyklus får du:

  • Kontakt til styrkerne i alle faser af cyklus og hvordan du kan bruge dem til din fordel
  • Genveje til at slippe gener og ubalancer i forbindelse med cyklus og overgangsalder
  • Adgang til din kvindelige visdom og intuition

Nanna Ewald Stigel er ernæringsterapeut med speciale i fertilitet, menstruationscyklus og hormonelle ubalancer. Hun er forfatter til bøgerne “Bliv gravid – Sådan styrker du din fertilitet” og “Dit hemmelige våben – Guide til din kvindelige cyklus”.

Nanna kommer tirsdag den 11. december kl. 19.
Billet til foredraget koster kr. 150.-.
Der vil være mulighed for at købe signeret udgave af “Dit hemmelige våben”.

 

[mkd_button size=”” type=”” text=”Køb billet” custom_class=”” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” link=”https://app.acuityscheduling.com/schedule.php?owner=15343832&appointmentType=8321369″ target=”_self” color=”” hover_color=”” background_color=”” hover_background_color=”” border_color=”” hover_border_color=”” font_size=”” font_weight=”” margin=””]

 

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *