Yoga til begyndere i Farum | Kunimori Yoga Studia

“…MED HÅNDEN PÅ HJERTET“

Jeg sagde mit gode job op. Havde ingen plan B. Vidste bare at det var tid til at skifte spor. For tredie gang.

Det kan virke vanvittigt at hoppe videre i livet, bare fordi mavefornemmelsen begynder at larme lidt rigeligt, men ikke desto mindre har jeg gjort det, nu tre gange.

 

Mit første store “hop” var i 1996, hvor jeg kvittede et godt job hos Berlingske for at kaste mig ud i ingenting.
Hoppet ud i “ingenting” gjorde mig til iværksætter i skønhedsbranchen, hvor jeg har gjort mit bedste for at sprede viden og indsigt om unødvendig kemi i skønhedsprodukter.

 

Senest hoppede jeg fra “drømmejobbet” hos en dansk hudplejeproducent, ud i endnu en runde “ingenting”.

 

Jeg hopper når jeg ikke trives, når alt i mig tigger mig om at komme videre.
Hver gang har det vist sig at bringe mig tættere på sandheden om mig selv, på det at leve et liv hvor hjertet får lov til at tale højest.
Det er en unik chance for at mærke efter. Hvad vil jeg med mit liv? Laver jeg det rigtige? Trives jeg?

 

Senest har pausen fra hamsterhjulet givet plads til at forfølge min mangeårige kærlighed til yoga. Det betyder at jeg idag, med hånden på hjertet, kan sige at jeg arbejder for at leve (hvor jeg nok før levede for at arbejde).

 

Jeg har altid brændt for at gå et spadestik dybere, først i skønhedsbranchen og senest i yogaverdenen. Det har givet mig en bred vifte af uddannelser, kurser og ikke mindst erfaringer, som gør at jeg idag ikke kan andet end at lade min passion blive mit levebrød.

 

Så med yoga i hjertet og bagagen fuld af grøn livsstil, er det mig en udsøgt glæde at byde dig velkommen “indenfor”.

Med hånden på hjertet –

 

 

Katja Kunimori Hollnagel, f. 1968, åbnede Danmarks første øko-spa tilbage i 1996, i Kronprinsessegade ved Kongens Have.

 

I betragtning af at hun absolut ikke havde en drøm om at blive kosmetolog, må man sige at hun blev hængende ret længe i skønhedsbranchen. Og det er vi mange der er glade for.

Katja var nemlig med til at starte den grønne skønhedsbølge i Danmark, og var en af de første til at råbe højt om unødvendig kemi. Hun har altid været en ildsjæl, evig igang med at finde og opdage nye måder at arbejde med skønhed gennem sundhed.

Udover at designe ansigtsbehandlinger og koncepter, har Katja været brugt flittigt i pressen, både som skønhedsredaktør, brevkasse-mama og researcher. De seneste år har hun arbejdet med at brande forskellige mærker, danske som udenlandske, med inspirerende undervisning, foredrag og events, og som medlem af internationale ekspertpaneler i bl.a. Tyskland.

Idag underviser Katja i yoga, laver økologiske ansigtsbehandlinger og skriver om grøn livsstil, både indenfor sundhed og skønhed.