Yoga former

Yoga former

Yoga

Yoga er ikke bare en eminent måde at holde dig i form fysisk, det er også en måde at holde balancen på. Ikke bare i kroppen, men også i hovedet….og i livet. Med udgangspunkt i de klassiske yogastillinger fra Hatha yoga, bliver din krop arbejdet godt igennem.

Hver klasse har sit eget tema. Det kan handle om skulder eller nakke eller hofter. Der kan også være fokus på at træne tålmodighed, styrke eller overgivelse. Temaet kan altså være mange ting, men altid noget brugbart og tilgængeligt.YOGA

Katja’s kommentar:

“Jeg er før blevet citeret for at sige “yoga redder min røv, igen og igen”.
Jeg mener det faktisk (og undskyld sprogbruget).
 
Yoga er nemlig et fantastisk “værktøj” til  at komme ud af hovedet og godt ned i kroppen.
 
Når du lander i kroppen så bliver det nemmere at mærke hvad der er rigtigt (og forkert) for dig.

Som underviser er det SÅ fantastisk at opleve forandringen der opstår.
Hvordan du forlader en yogaklasse i en anden tilstand end da du kom. Effekten af DIN indsats. Dét giver den der følelse af “yoga-høj”.

Blid Fascia Yoga

I Blid Fascia Yoga er der masser af tid til at fordybe dig i din yogapraksis.
Her vil være elementer af Restorativ Yoga, Fascial Flow, Yin Yoga, meditation, mindful bevægelse & mindfulness.
Måske har du igennem en længere periode været alt for stresset. Måske har du skader i kroppen der har gjort dig opmærksom på behovet for at tage den mere med ro. Alt i alt en klasse der er med til at genoplade kroppens batterier.

Katja’s kommentar:

“Det eneste der hjalp mig på benene igen efter min diskusprolaps i nakken, var den blide fascia yoga (og en god kiropraktor:). 
Gennem blidt og grundigt kropsarbejde, især via bindevævet, er det muligt både at få nulstillet nervesystemet (og komme af med rester af stress i systemet). 
Faktisk er det også i bindevævet du finder nøglen til kroppens velvære. Så selv om mange stadig mener at den hårde fysiske træning er vejen frem, så kender jeg ikke ét eneste menneske der ikke vil få gavn af den blide fascia yoga. Virkelig noget ALLE burde unde sig selv.”
 

Privat hold

 
 

Du kan også få oprettet dit helt eget hold. Kollegaer, familie, veninderne. I er selvfølgelig med til at vælge tema, tempo og stilart. Prisen er det samme, uanset om I er 2 eller 12. Lige for tiden undervises hold kun OnLive (eller udendørs, hvis vejret tillader).