kunimori-logonavnetraek-kokslaks

Yoga i sommer-
tasken

Men Katja, hvordan foregår det egentligt (og kan jeg være med)?

Jeg er helt ny til  yoga. Kan jeg stadig være med?
JA. For jeg guider grundigt og forklarer stillingerne. Eksempel: “Kom på alle fire. På en indånding så løfter du halebenet og ansigtet og kigger frem og op, altså svajer i ryggen”. Og så husk lige på, at som med alt nyt, så skal kroppen lige have lov til at tage læringen ind, så ros dig selv alt hvad du kan undervejs:)

Jeg har først ferie senere, kan jeg stadig være med?
JADA. Yoga i sommertasken starter 1. juli. Herefter frigives 1 yoga video hver anden dag. Dvs du kan hoppe på når som helst, for videoerne bliver liggende, så du kan se dem når du vil.

Hvad sker der når jeg har tilmeldt mig?
Så får du én mail med grundig vejledning til resten. 

Hvordan ser jeg mine videoer?
Du kan se dine yoga videoer på mobil, tablet eller computer og du kan se dem lige når det passer dig, bare du har en internetforbindelse. 

Åhh nej, jeg er altså ret teknik forskrækket…kan jeg stadig være med?
JA. Hvis du har brug for at jeg holder dig i hånden igennem tilmelding, så se bare med her:

  1.  Tryk på den store knap oven for.
  2. Udfyld navn, email og tryk så på “betal nu”.
  3. Når betalingen er gået igennem modtager du 1 mail. I mailen er der to link. Det første link hjælper dig med at downloade app’en hvor videorne bliver frigivet. Det andet link er din nøgle ind i vores online yoga sal.

Får jeg så en video om dagen?
Nej, for guds skyld ikke. Du har jo sommerferie. Så hver 2. dag kommer der en ny video. På den måde har du tid til at lave yoga OG være nærværende med familien. Og hvis du nu syntes det er for lidt yoga, så laver du jo bare yoga hver dag (hjernen elsker gentagelser).

Hvor længe har jeg adgang?
Det har du indtil 1. december 2022. 

Hvad så hvis jeg er blevet virkelig glad for yoga med dig?Så finder vi ud af noget. Jeg har både faste hold online (så du kan være med uanset hvor i verden du befinder dig), live forløb hvor vi fordyber os i et tema/emne, retreats i DK og udland og spændende workshops indimellem det hele.

 Hvis du har flere spørgsmål, så skriver du bare til mig

 – og kom så i gang:)

 

Sådan passer du godt på dig selv og kommer igennem sommeren med
overskud, overblik & ro i hovedet!

 

Yoga-selvhjælp:

Få en ny yoga video hver 2. dag

 

 

10  YOGA VIDEOER 

 (á 30 min)

+ bonus yoga i stakkevis.

Kun kr. 380.-

 

Yoga

Blid Fascia Yoga

Fascial Flow

Musik

 

BONUS 1: Yoga, 60 min.

 

 

BONUS 2: Blid Fascia Yoga, 60 min.

 

 

BONUS 3: Fascial Flow, 60 min.

BONUS 4: Nørde yoga klasse med fokus på nakke

BONUS 5: Tre videoer med Sol hilsen (lille, mellem, lang)

 

BONUS 6:  Mini meditationer for kroppen

Yoga

En skøn blanding af forskellige stillinger: stående, balancerende, siddende.

Afsluttes liggende (så du kan dangdere den så længe du vil:).

Musik? Jeg har lavet en playliste til dig med nøje udvalgt yoga musik

Blid Fascia Yoga

Indre ro kommer, sjovt nok, indefra. Med Blid Fascia Yoga “hænger du ud” med kroppen på en måde der giver den tid og plads til at dase. Så du kan slappe mere af, sove bedre og få mere energi.

Du kan høre dejlig afslappende musik eller blive liggende og tage dig en lur bagefter. Lad kroppen bestemme.

En virkelig behagelig blanding af Restorativ Yoga, Blid Hatha, Yin Yoga og Fascial Flow.

 

Fascial Flow

Bevægelse for dit bindevæv der både toner kroppen indefra OG giver masser af ro i systemet. 

Fascial Flow hjælper kroppen til selv-regulering, så nervesystemet kan lande i ro og kroppen kan få lov til at arbejde i fred.

“Ren kropslykke” som en af de tidligere deltagere sagde:).

 

Om Katja Kunimori

Jeg er 53 år, bor sammen med min kæreste og vores fire delebørn + yoga hunden Sifu. Jeg lyver ikke når jeg siger at yoga har reddet min røv (undskyld sprogbruget) mange gange. Jeg har været igennem diskusprolaps, skilsmisse, angst, stofskifte problemer, kærestesorger, lavt selvværd, ensomhed, tinnitus (bare for at nævne et par stykker:) Hver gang har yoga været en gave der har hjulpet mig med at finde "hjem" i kroppen igen. Holde hjertet varmt, hovedet koldt og begge fødder på jorden. I dag er yoga helt uundværligt i mit liv...hvilket jo er meget heldigt, når jeg nu er yogalærer:))

Hvad andre siger?

Jeg er vild med yoga i sommertasken og min krop Og sind glæder sig over at blive forkælet med Katjas skønne stemme, billedsproget, yoga rusen, og en dejlig variation 😎😁☀️☀️
Tina Czajkowska
Det er bare rigtig godt. Længden er rigtig sommermorgen fin og teknikken kører bare. Tak!
Ingrid M
Super yoga, denne første yoga video jeg har fået. Tak for et fantastisk produkt ❤️
Dorte Lyn