YogaBreath 2023

Livet er for langt til ikke at have det godt!

Lær at trække vejret ordentligt

15 min. om dagen er nok

Læs mere om YogaBreath® og book din intro-session (for kr. 0.-)

Vil du med til en OnLive intro-session, bare dig og mig? Du får mulighed for at fortælle lidt om dine udfordringer og jeg giver dig mine bedste råd til at komme videre med bevidst vejrtrækning. Skriv til mig her, så finder vi en tid hurtigst muligt.

Måske har du allerede været med til en introduktion af YogaBreath®, så hopper du bare direkte til tilmeldingsknappen nedenfor.

Om YogaBreath®

YogaBreath® er vejrtræknings teknikker der hjælper dig med at regulere dit nervesystem.

Nej, på ingen måde. Du skal kunne trække vejret (og det gør du jo allerede:).

Nej. YogaBreath handler ikke om at lave yoga, men om at trække vejret. Du kan sidde på en stol, på gulvet, i en sofa. Du bestemmer. Ingen som helst investering i klodser, måtter eller andet:)

Jeg underviser dig i en kombination af de gamle, gennemprøvede vejrtræknings teknikker fra yoga’ens verden, kombineret med ny viden fra moderne forskning. Alt sammen leveret så enkelt og let forståeligt at det er lige til at gå til.

Du lærer altså vejrtræknings øvelser du selv kan fortsætte med, så du for altid har mulighed for selv at regulere dit nervesystem.

Online via Zoom og med daglige lydfiler der guider dig igennem vejrtræknings øvelserne. 
Du skal hverken være på facebook eller tjekke din mail for at være med. 

Jeg har gjort alt for at gøre det så enkelt, simpelt og let tilgængeligt som muligt.

“Jeg er simpelthen så glad for at jeg har gjort det her. Jeg tror at det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Det er fantastisk.”  “Jeg startede på arbejde i går, og brugte flere gange i løbet af dagen de her vejrtræknings teknikker fordi det var en lille smule angstprovokerende at skulle tilbage på arbejde igen.” “Jeg bruger det flere gange i løbet af dagen, de ting jeg har lært af dig.” “Der er ingen der ser at jeg trækker vejret på en særlig måde. Det er helt mindblowing hvor meget…det at trække vejret er ikke bare at trække vejret. Vi har jo vejrtrækningen med os hele tiden. Hvis jeg er lidt presset, så trækker jeg lige vejret og mærker roen i mig selv. Man har det jo med sig. Det er ret fantastisk. “

Bestil tid til en YogaBreath® intro-session. 

Den er ganske gratis, foregår online og varer ca. 30 minutter. Du kan finde en tid der passer dig lige her.

På intro-session lærer du mere om forskellige kategorier af vejrtræknings øvelser, og vi skal også lave en øvelse sammen (som du kan bruge resten af livet).

Fantastisk at du er klar på at lære hvordan du selv kan regulere dit nervesystem. Så er der bedre søvn, mere glæde og energi i sigte.

Næste forløb starter tirsdag den 30. april 2023 og du kan tilmelde dig lige her.

YogaBreath® forløb

YogaBreath® er et 30 dages forløb. En sikker og hurtig måde at lette låget for stress, bane vej for en sundere fordøjelse, give dig mere energi, og ikke mindst….bedre søvn.⁠

På gruppe forløbet træner vi sammen forskellige åndedræts teknikker.

Al træning foregår via Zoom hvor vi mødes ialt 4 gange (1 x ugentligt af ca. 40 minutters varighed).

Imellem hver session får du hjemmearbejde. Det betyder at du skal afsætte ca. 15 minutter dagligt (fordelt på 5 min. åndedræts-træning morgen, middag og aften).

Du modtager lydfiler med dit hjemmearbejde, så du skal ikke andet end at tage dig tid til at lave dine øvelser. Ganske nemt:).

Når forløbet er slut får du adgang til mine trænings-videoer, så du til enhver tid kan genopfriske det du har lært.

NÆSTE FORLØB STARTER SØNDAG 30. april 2023

Vi mødes på Zoom søndage kl. 9.30. Hvis du ikke har mulighed for at være med kan du se optagelsen bagefter. Pris pr. deltager kr. 1.280.-

YogaBreath® 1:1

Vi mødes 1 x ugentligt i en måned (af ca. 40 minutters varighed). Du bestemmer hvornår.

Imellem hver session får du hjemmearbejde. Det betyder at du skal afsætte ca. 15 minutter dagligt (fordelt på 5 min. åndedræts-træning morgen, middag og aften).

Du modtager lydfiler fra mig, så du skal ikke andet end at troppe op og lave dine øvelser. Ganske nemt:). Pris kr. 2.980.-