YogaBreath intro-session

Læs mere om YogaBreath® og book din intro-session (for kr. 0.-)

Vil du med til en OnLive intro-session, bare dig og mig? Du får mulighed for at fortælle lidt om dine udfordringer og jeg giver dig mine bedste råd til at komme videre med bevidst vejrtrækning. Skriv til mig her, så finder vi en tid hurtigst muligt.

  1. Er du bare SÅ klar til at kigge nærmere på YogaBreath®? Så kan du se et replay af intro-session lige herunder.
  2. Måske har du allerede været med til en introduktion af YogaBreath®, så hopper du bare direkte til tilmeldingsknappen nedenfor til venstre.
Afspil video

YogaBreath® forløb

YogaBreath® er et 30 dages forløb. En sikker og hurtig måde at lette låget for stress, bane vej for en sundere fordøjelse, give dig mere energi, og ikke mindst….bedre søvn.⁠

På gruppe forløbet træner vi sammen forskellige åndedræts teknikker.

Al træning foregår via Zoom hvor vi mødes ialt 4 gange (1 x ugentligt af ca. 40 minutters varighed).

Imellem hver session får du hjemmearbejde. Det betyder at du skal afsætte ca. 15 minutter dagligt (fordelt på 5 min. åndedræts-træning morgen, middag og aften).

Du modtager lydfiler med dit hjemmearbejde, så du skal ikke andet end at tage dig tid til at lave dine øvelser. Ganske nemt:).

Når forløbet er slut får du adgang til mine trænings-videoer, så du til enhver tid kan genopfriske det du har lært.

NÆSTE FORLØB STARTER SØNDAG 30. april 2023

Vi mødes på Zoom søndage kl. 9.30. Hvis du ikke har mulighed for at være med kan du se optagelsen bagefter. Pris pr. deltager kr. 1.280.-

YogaBreath® 1:1

Vi mødes 1 x ugentligt i en måned (af ca. 40 minutters varighed). Du bestemmer hvornår.

Imellem hver session får du hjemmearbejde. Det betyder at du skal afsætte ca. 15 minutter dagligt (fordelt på 5 min. åndedræts-træning morgen, middag og aften).

Du modtager lydfiler fra mig, så du skal ikke andet end at troppe op og lave dine øvelser. Ganske nemt:). Pris kr. 2.980.-