YOGA∙COACH

HVORFOR YOGA COACHING?

Du kender det garanteret, de øjeblikke hvor alt går op i en højere enhed. Fornemmelsen i kroppen er nærmest magisk.

Sådan var det for mig, da mine to verdener coaching + yoga “stødte sammen”.  Der er så meget i den kognitive coaching der har klare linier tilbage til yogafilosofien. Måder at anskue, håndtere og levet livet på.

Derfor har jeg arbejdet videre med den helt rigtige kombination af mine værktøjer fra coaching, hypnoseterapi og yoga.

Måske er terapi, coaching, psykolog ikke nyt for dig? Så kender du helt sikkert denne model: du sidder i en stol og snakker og din terapeut stiller dig spørgsmål som du så forsøger at svare på så godt du kan. Men hvad blev der af kroppen?

Alt for ofte ender du nemlig i en stol hvor du snakker. Men hvem styrer bussen når du snakker? Hvor er det du snakker fra? Fra hovedet, fra normerne, fra din barndoms lærdom eller fra dit aller inderste, fra den du er i dag?

Yoga coaching er derfor en kombination af såvel yoga, yogafilosofi, coaching teknikker, hypnoseterapi. Alt sammen designet til at komme i dybden med det samme, og lade kroppen føre ordet.

Hver session kan være forskellig, men der vil altid være enkle kropslige øvelser (som vi laver sammen) der hjælper dig med at lande i kroppen inden der kommer ord med i billedet. Og hvis du nu frygter der er en stor omgang lilla-ble-impro hvor du skal ligge og rode rundt på gulvet og sige ur-lyde…så nej, det er det ikke:).

Det er derimod trygge, rolige rammer, fortrolighed, tavshedspligt, tid til at lære dig selv bedre at kende, så du kan blive kaptajn på eget skib og få en god portion selvværd oveni.

Husk du er vigtig, og du skal passe godt på dig selv!

Jeg glæder mig til at se dig,

Kærligst