YOGABEAUTY

Yoga Beauty

 FASCIA RELEASE - yoga beauty der booster dit bindevæv

Bindevævet er mulden for din hud.
Hvis du har tørt og stramt bindevæv, så kan du bruge nok så mange penge på fantastiske skønhedsprodukter, men du går stadig glip af den helt store effekt (og i sær den langvarige effekt).
 
Derfor arbejder jeg med fascia release i alle mine behandlinger. Får løsnet der hvor der er stramt. Blødgjort på en behagelig måde. Når “mulden” er klar til næring, når kroppens vævsvæske igen kan flyde frit, så giver det mening at begynde med ansigtet.
 

Med teknikker fra lymfedrænage, ansigtszoneterapi, Japansk Lifting, japansk healing, fascial flow®, fordybelsesterapi og yoga, behandles du af hænder med mere end 20 års erfaring som Autoriseret Alternativ Kosmetolog.

Jeg har samlet alt det bedste fra min terapeutiske baggrund, mine mange år i skønhedsbranchen og min passion som yogalærer.

Behandlingerne er derfor meget mere end en ansigtsbehandling.

I en branche hvor meget handler om det udenpå, syntes jeg især det er interessant at arbejde med vævet der ligger under huden.

Ligesom man i biodynamisk landbrug arbejder med kvaliteten og sundheden af jorden, syntes jeg det giver rigtig god mening at arbejde med det der forsyner din hud. Altså at arbejde indefra og ud.

Resultatet er en hud der strutter af sundhed og velvære samt en krop der føler ro og balance.

Behandlingen skræddersyes til din hud og foregår i trygge, rolige rammer med blid musik og ingen snak (medmindre du ønsker andet:).