KK BB yoga

Yoga er en fantastisk måde at “lande” i dig selv. Måske tænker du “hvor skulle jeg ellers være”?

 Faktisk så bruger vi det meste af vores tid i hovedet, i tankerne, i fortiden eller fremtiden. Sjældent formår vi at være lige her, lige nu. Det kan yoga hjælpe dig med.

For mig startede yoga som en ren fysisk træningsform med ”Poweryoga” på VHS (så du kan godt høre det er længe siden).

Senere, da mit liv var fyldt med stress, angstanfald og kærestesorg, ledte jeg efter et alternativ til lykkepiller. Og sådan endte jeg på min første yogaferie.

Det virkede (for mig) og siden har yoga været en fast del af mit liv. En måde at tage vare på mig selv, som reflekterer positivt tilbage på min livskvalitet, og på dem der er tæt på mig.

Jeg tror på, at yoga kan lære dig mere end fysisk udholdenhed og styrke: Den måde du møder udfordringerne på måtten, kan være den fineste metafor for, hvordan du møder udfordringer ude i ”virkeligheden”.

 

Min undervisning

I mine klasser lægger jeg vægt på koncentreret, detaljeret undervisning, pædagogisk opbygget med plads til alle.

Jeg underviser i Yoga, Blid Fascia Yoga, YogaBreath, Fascial Flow, Yoga enetime og Måne Yoga.

Mine klasser starter altid med en eller anden form for “kropslanding”. Det kan være en siddende eller liggende guidet afslapning, hvor du får opmærksomheden ud af hovedet og ind i kroppen.

Undervejs i mine klasser vil du møde teknik, udfordringer, tryghed og latter, så du på samme tid føler dig holdt i hånden og udfordret. Klassen afrundes med afslapning og ro til bare at være dig.

En klasse varer fra 55 min. (onlive) – 90 min (live).